Matkailukeisarin jalanjäljissä ruoka ja juoma maistuu.

Keloravintola Pyhäniemi

Tervetuloa Pyhäniemeen

Tunnelmallinen keloravintola Pyhäniemi huokuu matkailun historiaa.
Matkailukeisari Kalevi Keihänen vaikutti Pyhäniemessä 70-luvulla, kunnioitus hänen elämäntyöhönsä näkyy ravintolan sisutuksessa ja pienimuotoisessa näyttelyssä. Ravintoloitsija Nooralla on nauru herkässä ja huumoria saattaa löytyä ravintolan eri tiloista. Tule tutustumaan!

Meiltä löydät burgereita, pihvejä, kahvilatuotteita
sekä erilaisia virvokkeita


AUKIOLOT RAVINTOLA JA RECEPTION
(03) 444 0206




Aukiolot 4.12.23 alkaen

Maanantai 11.00-17.00 

(keittiö 11-16.30)

Tiistai - Torstai suljettu

Perjantai 11.00-00.00 (02) 

(keittiö 11-19.30)

Lauantai 12.00-00.00 (02) 

(keittiö 12-19.30)

Sunnuntai 12.00-18.00 

(keittiö 12-17.30)


_________________________________


Pizzat ovat poistuneet valikoimasta


______________________________

Tulevaa ohjelmaa:


Tilaa meiltä pääsiäiseksi!

Sähköposti: ravintolapyhaniemi@gmail.com

Puhelinnumero: (03) 444 0206


__________________________________





Uutisia lomailijoille!

Hyvä lomalainen!

Jos saavut aukiolojemme ulkopuolella mökkikylään, ilmoitathan asiasta respan numeroon 03-4440206 sen ollessa auki, jotta voimme sopia kanssasi avaimen luovutuksesta. Jos emme ole saaneet ilmoitusta, perimme ovenavausmaksun.
Hinnasto: klo 09-20 välillä 25€  klo 20-09 50€ ja pyhisin 100€.

0504004304 numero vastaa vain respan aukiolojen ulkopuolella hätäpäivystyksenä, ei pysty vastaamaan esim. mökkitiedusteluihin.


Kun olemme suljettuna, voit silti varata näille päiville aktiviteetteja, pyykkitupaa ym. sopimalla etukäteen henkilökuntamme kanssa, joko niinä päivinä kun ravintola on auki tai sitten tekstiviestillä numerosta 0504004304, edellisenä päivänä.


Holiday Club lahjakortit ja Gold jäsenyys

Holiday Club lahjakortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä
Pyhäniemessä majoitukseen tai ruokailuun ravintolassa.
Mikäli varaat suoraan Holiday Clubilta majoituksen 030-68600 numerosta,
tällöin kortti käy maksuvälineenä.

1. Elo, 2016


Oivaraportti